Jälleenmyyjä? Tukkuhinnat pitää aktivoida käyttäjätunnuksellesi erikseen. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@kassatieto.com ja pyydä jälleenmyyntitunnuksia.

#vastuullisuusteko

Sieppaa

Koronapandemian vaikutukset ovat eittämättä kolahtaneet jokaisen yrittäjän, työnantajan ja työntekijän elämään tavalla tai toisella. Yrittäjän huoli kaupan hiipumisesta vie yöunet. Työnantajan on kerrottava työntekijälle huonot uutiset tuntien vähenemisestä tai lomautuksesta. Työntekijä miettii, mistä leipä kannetaan pöytään jos huomenna ei enää olekaan työpaikkaa.

Olemme kaikki pandemian armoilla kuin veneessä ilman airoja, eikä kukaan tiedä mihin tuuli meidät huomenna kuljettaa.

Mutta jokainen meistä voi auttaa.

Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala kertoo blogissaan, että heidän laskelmansa mukaan 10 000 suomalaista voi pitää työpaikkansa, mikäli jokainen suomalainen kuluttaa 10€ lisää kuukaudessa suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin. Työssäkäyvälle kymmenen euron panostus kuukaudessa on useimmiten mahdollinen oman talouden heittämättä kuperkeikkaa. Tämä on erinomainen esimerkki siitä, että myös yhden ihmisen vaatimattomalta vaikuttavalla panoksella on valtava merkitys.

Tätä korostaakseen liitto on lanseerannut #vastuullisuusteko-kampanjan, jolla kerätään huomiota suomalaisen työn tukemiselle ja tärkeydelle kriisin keskellä.

Kun ostat suomalaisia tuotteita kotimaisilta yrityksiltä, tuet yrityksen kautta koko tuotantoketjua tuotteen takana. Ostamasi tuotteen tai palvelun kautta raha kilahtaa monen työntekijän kirstuun, josta se jatkaa kulkuaan edelleen esimerkiksi paikallisen lähikauppiaan paistopisteelle ja sieltä kauppiaan kautta viljelijälle. Näin tuo pieni panos kiertää ja ruokkii matkansa varrella monta suuta.

Me Kassatiedolla olemme suomalainen perheyritys ja varasto- ja tuotantotilamme sijaitsee Ylöjärvellä. Tuotantotiloissamme valmistuu FSC-sertifioidusta kotimaisesta paperista suurtulostusrullia, joille on myönnetty Avainlippu.

Tee #vastuullisuusteko ja suosi suomalaista!

Lue lisää Avainlipusta klikkaamalla tätä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin