Jälleenmyyjä? Tukkuhinnat pitää aktivoida käyttäjätunnuksellesi erikseen. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@kassatieto.com ja pyydä jälleenmyyntitunnuksia.

Yhteistyö Suomen Luonnonsuojeluliiton kanssa

fir-tree

Kassatieto Oy on suomalainen perheyritys, paperinjalostustehdas ja myymälätarviketukkuri. Kassatieto on jo vuosia kehittänyt suomalaisille apteekeille suunnattua Perheteema – tuotesarjaansa. Sarjan myymälätarvikkeet on käytössä sadoissa apteekeissa ympäri Suomen. Nyt voimme ylpeänä tiedottaa tuotesarjan yhteistyöstä Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa.

Yhteistyö Apteekkien Perheteematuotteiden kanssa

Kassatieto ohjaa 15.4.2018 alkaen kaikista myydyistä perheteemakasseista tukea Suomen luonnonsuojeluliiton metsiensuojelutyöhön. Yhteistyön piirissä ovat Perheteemaiset Apteekki- paperipussit, paperikassit sekä muovikassit. Kyseessä on virallinen sopimusyhteistyö ja tuki maksetaan Kassatiedon toimesta Suomen Luonnonsuojelu-liitolle jokaisesta apteekille myydystä laatikosta ajalla 15.4.2018-15.4.2019.

Apteekki tuntee oman asiakaskuntansa toiveet


Paperi- ja muovimateriaalien käyttö sekä ekologisuus ovat ajankohtaisia aiheita maailmalla. Kaikilla toimialoilla kassien käytöstä luopuminen ei ole niin yksioikoista kuin toisilla. Apteekkialalla kysymykseen liittyy myös yksityisyydensuoja sekä muita palvelullisia näkökulmia.

Apteekkeja kehotetaan kerryttämään hyvää


Apteekki voi myös itse lisätä hyvää tekemällä käytetyistä kasseista vapaaehtoisen lisälahjoituksen Kassatiedon ohjaaman tuen lisäksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin