Jälleenmyyjä? Tukkuhinnat pitää aktivoida käyttäjätunnuksellesi erikseen. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@kassatieto.com ja pyydä jälleenmyyntitunnuksia.

Ergonomiatuotteet nyt verkkokaupassa!

chair-1866784_1280

Lisääntynyt istumatyö tuo mukanaan nipullisen ongelmia, joista yksi suurimmista on liikkumattomuus työpäivän aikana. Päänsärky, niska- ja hartiakipu ja selkäkipu ovat usein toimistotyöläisen riesana, kun tarkkuutta vaativia töitä tehdään hartiat jännittyneenä ja silmät kirkkaaseen ruutuun naulittuna.

Väärin säädetty työtuoli, asento ja huono pöydän korkeus toimivat kuin dominoefektinä, jossa viimeinen nappula on työntekijä itse. Selkävaivat ovatkin Terveystalon tutkimuksen mukaan yleisin sairauspoissaolon syy Suomessa.

Työpisteiden ergonomiaa parantamalla voi vähentää selkeästi sairaspoissaoloja, joten toimivan työpisteen järjestämiselle on siis myös taloudelliset perusteet. Verkkokaupassamme on nyt mm. geelituettuja rannetukia ja hiirialustoja, sekä säädettävä jalkatuki istumatyöläisen pöydän alle.

Seisomatyössä kärsitään toisenlaisista ongelmista, mutta samoista seurauksista, kun kovalla alustalla seisovalla kuormitus kohdistuu selkään ja alaraajoihin. Seisomatyöpisteellä kumimatto pitää jalat virkeänä ja lievittää selän rasittumista. Näitä mattoja löytyykin nyt myös verkkokaupastamme.

Löydät ergonomiatuotteemme täältä: https://www.myymalatarvikkeet.fi/product-category/toimisto/ergonomiatuotteet/

Lisää tietoa työergonomiasta löydät täältä: http://www.ttk.fi

Ergonomiatuotevalikoimaa tullaan päivittämään tarpeen ja kysynnän mukaan. Mikäli valikoimasta puuttuu jokin tarvitsemasi tuote, ota yhteyttä meihin asiakaspalvelu@kassatieto.com, niin järjestetään asia kuntoon!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin