Jälleenmyyjä? Tukkuhinnat pitää aktivoida käyttäjätunnuksellesi erikseen. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@kassatieto.com ja pyydä jälleenmyyntitunnuksia.

Nyt paperikassit saatavilla painettuna alkaen 100kpl

Logopainetut tuotteet_paperikassit

“Eikö tuossa paperikassissa kannattaisi olla sun yrityksen logo tai mainos?” “Kyllä pitäisi, mutta…”

Kaikki haluavat paperikassin omalla visuaalisella ilmeellä ja omalla yritysviestillä. Sitä tarvitaan sekä kivijalkamyymälässä että promo- ja messukäyttöön.

Mutta niitä pitää tehdä niin iso määrä kerralla

Ei enää, koska nyt meillä on kumppanuus jonka kanssa painatamme meidän valikoiman paperikasseja digipainatuksella alkaen 100 kappaletta. Digipainatus tarkoittaa, että ei tarvita painolaattaa eikä isoa paperikassitehdasta, vaan se valmis olemassa oleva kassi tungetaan tulostimeen. Ymmärtäkää toki, että kun kassi asetetaan tulostimeen manuaalisin henkilövoimin ja pakataan sen jälkeen käsin laatikkoon, kappalehinta on eri kuin sen parintuhannen kappaleen tehtaalta. Mutta näin sinulla on mahdollisuus saada pieni erä kasseja juuri vain siihen yhteen kampanjaan tai yhteen tapahtumaan.

Mutta niillä on niin pitkä toimitusaika

Kun sanomme että kaikki haluavat paperikassin, emme fuulaa. KAIKKI haluavat paperikasseja, ja tuotannot on täynnä. Tämähän ei ole ongelma, kun yleensä suunnittelemme yrityksemme toimintaa muutaman kuukauden päähän muutenkin. Joskus kuitenkin inspiraatio yllättää ja olemme hiukan viime tipassa liikkeellä. Pienet erät kasseja pystymme toimittamaan parissa viikossa.

Paperikassit monessa koossa, monella erilaisella kahvalla ja kaikissa väreissä.
Sinun omalla brändillä – omaan käyttöön, asiakkaille, yhteistyökumppaneille.

Sinun käyttötarkoitukseen, aikatauluun ja budjettiin sopiva ratkaisu löytyy kyllä.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin