Jälleenmyyjä? Tukkuhinnat pitää aktivoida käyttäjätunnuksellesi erikseen. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@kassatieto.com ja pyydä jälleenmyyntitunnuksia.

Tauko tuottaa tuloksia

Ketun rentoutumisharjoitus

Tauko työstä pitää mielen virkeänä, mutta taukojen aikaansaamalla pirteydellä on myös monia muita etuja, joista työnantajakin pääsee nauttimaan. Lue lisää ja lataa ilmainen pikarentoutusohje työpaikalle tai kotiin tulostettavaksi!

Aivot kertovat yllättävän yksinkertaisilla tavoilla milloin olisi tauon paikka, mutta jätämme ne usein huomiotta. Tauon pitämisen sijaan pinnistelemme väkisin eteenpäin, vaikka tulosta ei syntyisikään. Miksi? Tauon pitäminen silloin kun deadlinet paukkuu ja pöydällä on eniten tekemistä tuntuu hullulle ajatukselle, mutta se on juuri sitä mitä aivosi sillä hetkellä eniten kaipaa.

Tauon skippaaminen on kurja kierre, josta ei kärsi pelkästään työhyvinvointisi, vaan myös vapaa-aikasi. Tutkimuksen mukaan (The Virtues of Rest – Recovery from work during lunch breaks and free evenings, Marjaana Sianoja) työstä taukojen ajaksi irrottautuneet ja esimerkiksi rentoutusharjoituksia tauolla tehneet työntekijät lähtivät töistä päivän päätteeksi virkeämpänä.

Tauko parantaa siis tutkitusti luovuutta, keskittymiskykyä ja näin ollen myös tulosta. Ja tämä tässä on se seikka, mikä palkitsee myös työnantajasi. Tuntikaupalla yhden projektin kanssa jääräpäisesti tappeleva työntekijä saa usein vähemmän aikaan, kuin tauolla raittiista ilmasta tai maisemanvaihdoksesta inspiroitunut ja energiaa ladannut kollegansa.

Aina pelkkä tauko ei kuitenkaan riitä. Ylikuormittuneen tai jopa stressaantuneen olon viilentämiseksi tarvitaan tietoista ohjausta.

Juuri tähän tarkoitukseen laadimme helpot ohjeet, joilla voit tauolla opetella rentoutumaan tietoisesti ja samalla katkaisemaan usein stressaantuneena syntyvän negatiivisen ajatustavan kierteen. Voit ladata ohjeen ilmaiseksi tulostettavaksi taukotilaan, varastoon tai vaikkapa hotelli helpotuksen seinälle.

Lataa pikarentoutus tästä ja anna itsellesi hetki aikaa. Olet taukosi ansainnut.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin