Jälleenmyyjä? Tukkuhinnat pitää aktivoida käyttäjätunnuksellesi erikseen. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@kassatieto.com ja pyydä jälleenmyyntitunnuksia.

Mikä kassarulla sopii teidän käyttöön?

blue4est 2

BPA-vapaa, fenoliton, kemikaaliton… Vaihtoehtoja on, mutta mikä on sinulle sopiva? Kassarullalle tulostuu teksti lämmön vaikutuksesta, jonka vuoksi paperissa käytetään kemikaaleja. Tässä pikaopas lämpöpaperin valintaan:

BPA-vapaa
BPA:ta, eli Bisfenoli A:ta käytetään mm. muovituotteissa ja lämpöpaperirullissa.  BPA:n havaittiin haittaavan esimerkiksi hormonitoimintaa, jonka vuoksi sen käyttöön tuli rajoituksia vuonna 2020, josta lähtien kaikki kuittirullat ovat olleet BPA-vapaita. BPA-vapaa lämpöpaperirulla sisältää pieniä määriä BPA:ta, mutta se ei ole merkittävä terveysriski, koska altistuminen on niin vähäistä, ettei terveyshaittoja synny. Lue lisää BPA:sta täältä.

Fenoliton
BPA-vapaan tuotteen rinnalle kehitetty fenoliton lämpöpaperirulla ei sisällä lainkaan BPA:ta, eli myös BPA-vapaassa kuittirullassa sallitut pienet määrät on riisuttu pois.

Blue4est kemikaaliton
Seuraava askel fenolittomasta on ekologinen vaihtoehto ja täysin kemikaaliton Blue4est lämpöpaperirulla. Sen vaikutus perustuu siniharmaan pintakerroksen alta paljastuvaan mustaan paperiin, jonka vuoksi painatuksen syntymiseen ei tarvita kemikaaleja.

Haluamme olla Suomen etulinjassa matkalla kohti puhtaampaa maailmaa ja sen vuoksi valikoimastamme löytyy nyt ensimmäisenä Suomessa uutuustuote Blue4est kemikaaliton lämpöpaperirulla! Rulla on lisätty verkkokauppaan ja on tilattavissa täältä! “Tuotetiedot”-kohdasta löydät tarkemmat tiedot uutuustuotteemme ominaisuuksista.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin