Jälleenmyyjä? Tukkuhinnat pitää aktivoida käyttäjätunnuksellesi erikseen. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@kassatieto.com ja pyydä jälleenmyyntitunnuksia.

Liikematkustamisen päästöhyvitys

ILMASTOKOMPENSAATIO

Pohdimme erilaisia tapoja summata yhteen mennyttä vuotta ja viestiä samalla kumppaneillemme meidän arvoista. Yhtenä asiana päätimme yhdessä, että yrityksemme rahoittaa tänä vuonna päästövähennyshankkeita. Millä perustein päädyimme ratkaisuun – jatka lukemista.

Vastuullisuus on tällä hetkellä yritysjargonissa perustermi. Se on hyvä juttu, sillä yleinen hype ja keskustelu ohjaavat toimintaa. Luovat niin sanotusti positiivista painetta osallistua.

Me olemme pohtineet vastuullisuuden eri osa-alueita oman toimintamme kannalta. Me haluamme tarjota kumppaneillemme vastuullisen valikoiman. Se tarkoittaa meillä sitä, että tuotteemme on valmistettu vastuullisista materiaaleista ja sosiaalisesti vastuullisella tavalla. Materiaalien alkuperän voi varmistaa muun muassa sertifikaatein, mutta sosiaalisen vastuun toteutumisen haluamme varmistaa myös tutustumalla tuotteen valmistukseen paikan päällä. Emme tee töitä nimettömien tehtaiden kanssa, vaan olemme tutustuneet jokaisen tehdaskumppanimme toimintaan ja tuotantoon omin silmin.

Oman tuotantomme paperijalosteet taas menevät suurimmaksi osaksi vientiin. Vienti on meidän kansantalouden kannalta erittäin tärkeää. Paperi ja kartonki ovatkin Suomen merkittävin vientituote – niitä vietiin 6,9 miljardin euron arvosta (2018).

Kuten kaikilla asioilla, syntyy tässäkin ristiriita. Turhaa kokousmatkustamista on toki syytä välttää sekä ajankäytön, rahan että ilmakehän takia asioissa, jotka voi hoitaa teknologian turvin etänä. Kuitenkin yritysten välinen todellinen partnership vaatii myös henkilökohtaisia tapaamisia. Ei tule kauppaa ja kumppanuutta eikä liiku tavarat suuntaan eikä toiseen ilman että ihmisiäkin välillä liikutellaan.

Me vierailemme meidän suurimmilla kumppaneilla – asiakkailla sekä valmistajilla tehokkaasti kun se on suhteen tai asianhoidon kannalta tärkeää. Käymme myös ammattimessuilla. Tilinpäätös tälle vuodelle: ei olla lentokoneella turhia rällätty vaan tarpeeseen on menty, on käyty mahtavia tapaamisia, opittu uutta ihmisiä tavatessa ja kauppaa sekä kumppaneita saatu.

Päätimme silti tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen ja kompensoida meidän yrityksen tämän vuoden liikematkustamisen päästöt.

Yritetään tehdä hyviä tekoja pitkin vuotta.

Mutta jos on jäänyt rästiin niin parempi jouluna kun ei ollenkaan.

Hyvää vuodenvaihdetta kaikille!

Julia/ Liiketoimintajohtaja Kassatieto

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin